Kanttarellipasta
- n. 5dl (raakaa) täysjyvä makaronia
- 500g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- paketti pinaattia
- puntti persiljaa
- 200g kanttarelleja
- 1 prk Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus
- n. 100-150g creme fraichea (en katsonut paljon purkissa oli, mutta pienempi kuin 250g)
- n. 50g Koskenlaskija voimakas juustoa
- n. 0,5dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- paprikajauhetta, valkopippuria ja ruususuolaa maun mukaan
Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.
Heitä sillä välin pannulle pilkotut sipulit ja hetken päästä jauheliha sekä valkosipuli. Ruskista jauhelija ja mausta se.
Lisää kanttarellit (pakaste kanttarelleista kannattaa kiehauttaa pannulla ylimääräiset nesteet pois ensin), pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja pinaatti.
Valuta kypsistä makaroneista ylimääräinen vesi pois ja jätä se kattilaan keskilämpöiselle levylle. Sekoita jauhelihasössö sekaisin ja lisää koko komeus makaronin joukkoon. Lisää nopeasti perään creme bonjour, creme fraiche ja pieneksi pilkottu koskenlaskija pala. Sekoita reilusti ja katso, että koskenlaskija sulaa joukkoon.
Lopuksi lisää silputtu persilja kattilaan mukaan. Tarkista maku ja lisää mausteita oman maun mukaan.
Parhaimmillaa heti syötynä :)
Nami! :) Reseptisi sopisi hyvin Raision Kausiruokakisaan http://bit.ly/kausiruokakisa Hyvät palkinnot, tervetuloa mukaan!
VastaaPoistaTerveisin, Marika Raision viestinnästä