17.6.2013

Ale (?) shoppailua

Päätin aamulla aikaisin lähteä tarkastamaan kauppojen alehulinat. Noo, ehkä olin hieman liian aikaisin liikkeellä, koska hulinoista ei niinkää voinu puhua. Joka kaupassa oli ALE/SALE kylttejä, mutta vasta muutama hassu tuote alessa. Ehkä munkin pitää siis odotella rauhassa juhannuksen jälkeen, vanhan kaavan mukaisesti.

Tosiaan mitään tiettyä en lähtenyt katsomaan, eikä oikeastaan mitään puutukkaan. Ainiin, paitsi uusi sateenvarjo piti ostaa, mutta se jäi vielä kauppaan hengailemaan. Löysin tosi söpön pinkin röyhelöreunaisen sateenvarjon Suomalaisesta kirjakaupasta, mutta skeptisesti ajattelin sen menevän rikki samantien kun kaupasta pääsen ulos, koska en pahemmin miellä Suomalaista kirjakauppaa sateenvarjokaupaksi. Lisäks ajattelin, että viimeisetkin uskottavuuden rippeet katoaa kun astelen onnellisena pinkin röyhelösateenvarjon kanssa :D

Mun pieneltä ostosreissulta tarttui mukaan ihmeellisen paljon koruja, tukkajuttuja ja pari kynsilakkaa.


Jostain syystä en pysty vastustamaan tälläisiä söpöjä pieniä käsikoruja ja nää setit lähtikin mukaan kummassakin värissä Lindexiltä.


Tuikitarpeellisia pinnejä ja söpöjä metallisia rusettiponnareita, jotka menee taas kategoriaan 'uskottavuus-menee'. En vaan voinu vastustaa noita.


Toinen alelöytö oli nää uudenlaiset tukkaponnarit, joiden pitäis olla uus hitti sitten puhelinlankaponnareiden. Ei pitäis katkoa hiuksia, eikä jäädä ponnarijälkiä. Hmm.. täytyy tehdä empiirisiä tutkimuksia viimeisestä väittämästä.


Toinen alelöytö oli toi söpö Lumikki kynsilakka, joka tarttui totuuden nimissä mukaan ainoastaan söpön kuvan vuoksi eikä 1,50€ hinta nyt kauheesti päätä huimannut. Sininen Did I tell you? -glitterilakka tarttui mukaan sen vuoksi, koska en pysty vastustaa glitterilakkoja. Ja sinisiä lakkoja. Ja kynsilakkoja nyt ylipäätänsäkkään.


Lumikkikynsilakka, Make me blush, on tuollainen hento peachypink, jossa oli hopeista hilettä mukana (ei kylläkään erotu kuvasta pahemmin).


Did I tell you?:ssa on metallinsinisiä erikokoisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Musta tuntuu, että tää on taas samaa sarjaa muiden glitterilakkojen kanssa, jotka ovat maailman raivostuttavampia poistaa sitten kynneltä, mutta täytyy silti pian päästä kokeilemaan kumpaakin uutta lakkaa ja laittaa swatchia tänne sitten paremmin. :)


Tätä kaulakorua oon hypistellyt muutamankin kerran kaupassa, mutta nyt vasta se lähti mukaan (oli viimeinen ja mulla iski pieni paniikki). En tosin vieläkään ole ihan varma, että onko tämä mun juttu vai ei, vaikka kaunis onkin.

Tänään iltasella sitten onkin vuorossa vähän isomman jutun ostostelua, josta FaerieS mainitsikin blogissaan. Oon näääääin innoissani, enkä malta odottaa, että saan uuden vauvan kotiin ja pääsen suhailemaan.
Laittelen paremmin sitten kuvia siitä, minkälainen menopeli sieltä kaupasta tarttuukaan mukaan. IIK, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!