21.9.2013

Lookfantastic tilaus

Tein tuossa joku aika sitten Lookfantasticille vähän tilausta, kun alkoi tukkajutut olla lopussa ja sopivasti sähköpostiin tuli joku -20% alekuponki. Olen tilannut useita kertoja LF:lta, mikä tosin ei ole halvimmasta päästä noissa nettikaupoissa, mutta omaa hyvän valikoiman.

Edellisen kerran tehdessäni tilausta LF:lle meni kyllä aika pahasti pieleen paketin saapuessa. Tilasin muistaakseni 4 kynsilakkaa, joista kaksi oli täysin vääriä ja toinen oikeista oli sirpaleina paketin pohjalla. Onneksi asiakaspalvelun kanssa oli helppo toimia mailien välityksellä ja sain pikaisesti hyvitystä pieleen menneestä tilauksesta.
Ymmärrän toki, että paketteja kohdellaan aika rajustikkin tuolla maailmalla matkustaessaan perille, mutta LF:llä on aina ollut hieman heikohkoa tuo paketoiminen. Monissa kaupoissa esim. kynsilakat paketoidaan omiin pieniin kuplamuovipusseihinsa ja pussien väleihin tungetaan vielä kuplamuovia reilusti, mutta omien tilausten kohdalla LF:ssä ei olla tätä kovinkaa paljon harrastettu. Välillä on pikkasen sutaistu kuplamuovia tai paperia ympärille ja toivottu parasta.

Aina tietysti netistä tilatessa voi käydä haavereita tuotteille, varsinkin jos paketti matkaa toiselta puolelta maailmaa. Mutta ennen kuin työnnetään koko lafkaa bussin alle, niin on mulla niitä haavereita käynyt muidenkin nettikauppojen kanssa, eikä ne koskaan ole maata kaatanut :)

Tällä kertaa LFltä lähti mukaan Redkenin Anti-Snappia, pari pulloa hopeashampoota (Lorkun ja Redkenin), Burt's Bees:n kynsinauharasvaa, OPIn (pysyi ehjänä!) Alcatraz...Rocks!:n ja kaupan päälliseksi sain neljä Lord & Berryn meikkikynää, kaksi huulille ja kaksi silmille.

Noista hopeashampoista olen aikaisemmin käyttänyt tota Lorkun yksilöä ja ollut tyytyväinen siihen. Nappasin kuitenkin nyt kokeeksi mukaan tuon Redkenin myös, koska olen ollut yleisesti ottaen tyytyväinen Redkeniin. Hassua vaan, että Lorkun töhnä on väriltään tumman liilaa ja Redkenin taas vaalean liilaa. Äkkiä voisi kuvitella, että Lorkussa olisi enemmän tehoa platinoimaan tukkaa, mutta who knows.
Paketti tuli perille noin reilussa viikossa ja onneksi ehjänä. Lookfantasticilta tilaaminen on myös yhtä helppoa kuin esim. Beautybaylta. Osoitetiedot sun muut vaan sisään ja sitten maksellaan Visalla tms. Sähköpostiin kilahtelee viestiä kun tilaus on mennyt perille ja kun paketti lähtee tulemaan sulle päin. Tilaaminen on myös ilmaista, eli postareita ei tule. Sen lisäksi LF toimii EU alueen sisällä, jonka vuoksi ei tarvitse murehtia mistään tullirajoista tai muusta. Näistä brittikaupoista tilaukset kannattaa muuten tehdä puntahinnoilla, (valuuttaa pystyy vaihtamaan sivun oikeasta ylänurkasta) koska euroilla tilatessa ostokset tulevat hieman kalliimmaksi.

Kaiken kaikkiaan todella hyvin toimiva nettikauppa, ollut jo monia vuosia, jossa on suuri valikoima eri merkkejä ja hinnatkin ovat halvemmat kuin Suomessa.
Lookfantasticille kannattaa ehdottomasti muuten rekistöröityä ja tilailla uutiskirjettä, koska sähköpostiin tulee todella usein alennuskuponkeja, joilla saa tilauksesta ihan kivoja summia pois, suosittelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!