7.6.2013

Porvoo, state of mind.

Muutama päivä sitten lähdettiin ihanan ystävän, FaerieS:n, kanssa käymään Porvoossa, tarkoituksena oli tehdä visiitti Taidetehtaan Art&Food Festival tapahtumaan. Odotukset oli ehkä hieman korkeemmalla ko. tapahtuman suhteen, joka lopulta tuotti pettymyksen latteudellaan... Mielenkiintosin juttu oli Marseille saippuat Ranskasta, joita oli pitkä rivi ties minkä tuoksusia.


Kun oltiin tarpeeksi pettyneitä Art&Food Festivaaleihin lähdettiin käpyttelee takaisin autolle päin. Matkalla käytiin nappaamassa muutamat kuvat jokirannasta ja ihmettelemässä vastarannalla tapahtuvaa vesijetteilyä ja jotain ihme IronMan tyyppiä, jolle onnettomat kännykkäkuvat ei tee ihan oikeutta.




Oltiin päätetty vielä suunnata pikapikaa vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin tekemään sellainen tehoisku, kellon lähestyessä jo neljää. Viime kesän Porvoon reissusta viisastuneina tiedettiin aika tarkalleen kaupat, joihin halutaan suunnata. Ensin oli tarkoitus käydä Sasu's Playhousessa, mutta alakerran teetee shop houkutti enemmän. Puoli kauppaa olis voinut taas kotiuttaa mukanaan ja löysinkin ihanan ison tarjoilulautasen tosi halvalla sieltä mukaan.


Viime kerran suosikkikaupaksi jäi mieleen Jokikatu 6, ihana sisustuskauppa, josta en tietenkään tajunnut ottaa kuvaa sisältä, ollessani niin innoissani. Sielä vois viettää pitkänkin aikaa tutkien ja katsellen tuotteita. Mulla mukaan tarttu ihana lasinen säilytyspurkki, joita mulla tuntuu olevan jo miljoona, enkä pysty milloinkaan vastustamaan niitä.
Suosittelen käyntiä Jokikatu 6:ssa, ihania kohtuuhintaisia sisustustuotteita ja hyvää palvelua. Tänne taas pian uudestaan. :)


Seuraavaksi suunnattiin ihanaa pieneen herkkukauppaan Skafferiin. Kauppa on supersöpö ja  valikoimaa riittää aina teestä kahviin, mausteista öljyihin sekä kaikennäkösiin herkkuihin. Kaupassa voi myös nauttia kupposen teetä tai vastajauhettua kahvia. S kotiutti täältä ihanan kuulosta teetä ja mangoetikkaa, mulla tarttui mukaan purkki mangon makuista Chai Lattea, nam.




Mulla jäi vähän harmittamaan, etten ottanut mukaan tota Keep Calm and Carry On essua, se olis nimittäin ollut aika pähee :P


Voi Barbababat <3! 



Porvoo oli kaunis, as usually. Oli älyttömän kuuma päivä, autoon päästessä mittari näytti 33,5°c. Oliko sitten kuumuus, myöhäinen kellonaika vai vasta kesän ensimmäiset päivät niin Porvoossa oli tosi rauhallista, kaupoissa ei ihmisiä juuri ollut ollenkaan eikä pahemmin kaduillakaan. No, saipahan rauhassa kierrellä, katsella ja hypistellä, ilman että kukaan töni sua mihinkään suuntaan.
Sovittiinkin, että tehdään kesän aikana vielä toinen reissu Porvooseen ja käydään samalla syömässä kehutussa Bistro Sinne:ssä, kun on paremmin aikaa.

Siinä päivän ostoksia, oon niin rakastunut tohon tarjoilulautaseen. Nään jo sieluni silmin monet ruoat mitä voisin tarjoilla siitä ystäville :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!