10.7.2013

Beautybay tilaus saapui.

Muhun iskee usein kesäisin joku ihmeen nettishoppausinto. Tänäkin kesänä on tultu jo monesti tilattuu tavaraa niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Vuodenvaihteessa kiristyneet tullimääräykset vaan pikkasen rajoittaa tota shoppailua tietyissä paikoissa. Täältä voi lukea enemmän noista muuttuneista tullijutuista, jos kiinnostaa :)

No tilasin tossa parisen viikkoa sitten BB:stä pitkästä aikaa ison kasan kynsilakkoja ja yhen tukkajutun. Tiesin, että paketissa menee vähän kauemmin, koska BB ei näköjään toimita enään kynsilakkoja ilmateitse (?), näin olin ainakin lukevinani heidän sivuiltaan. Aina on vähän kuumottavaa tilailla kynsilakkoja ulkomailta, koska paketteja heitellään aika rajusti edestakas ja muutaman kerran mulla onkin ollut kynsilakat ympäriämpäri laatikkoa ja sirpaleita joka puolella.

Paketti saapui kuitenkin ehjänä perille ja kaikki kynsilakatkin oli pakattu jokainen omaa kuplamuovipussiin, eli ei ollut vaaraa, että pullot menisi rikki kolistessa toisiinsa. :)Tälläisiä juttuja sitten paketista löytyi :)
-OPIt sävyissä Anti-Bleak, Polka.com, Big Apple Red ja perus Topcoat
-Ciate sävyissä Rollercoaster ja Island Hopping
-Nails incltä Jubilee, jonka pullosta mun sisäinen harakka oli onnellinen <3.
-Pullo Seche Viteä ja tilasimpa ensimmäisen pullon Poshéakin, koska haluan löydää paremman version Vitestä.
-Pullo Macadamia Natural Oil No Tangle tukkajuttua, jota kehuttiin vähän joka puolella. Olisin tilannut mun ikuisuussuosikkia Redkenin Anti-snappia, mutta ikävä kyllä BB:stä ei sitä löytynyt. :(

BB:stä on helppo tilata ja normaalisti paketin pitäis saapua about viikossa (ellei sisällä jotain "vaarallisia" tuotteita, kuten kynsilakkoja). Tullirajoja ei tarvitse kovin paljon pohtia, koska tilaus lähetetään EU-alueelta. Niinku monella muulla brittikaupalla, myös BB:ssä on ilmainen toimitus ympäri maailmaa. Helppo ja nopea tilata, iiiso valikoima kaikkea mahdollista ja usein halvempaa kuin Suomesta ostaessa. Suosittelen ehdottomasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!