18.7.2013

Iltapuhdetta ja aamushoppailua.

Mun eilinen ilta sujui näissä merkeissä:
 

Äiti raahas landelta kaks isoa koria täynnä kanttarelleja ja niitähän oli sit pakko putsailla ja ryöpätä. Ja tietty ottaa verot :P Tuoreet kanttarellit on kyl yks maailman parhain asia.

Aamulla sitten lähin vähän ostoksille, katsastamaan josko Iittalan kaupassa olis yhtiä aletuotteita mitä oon sunnuntaista asti kattellu nettikaupasta. No, olihan siellä.
Raahasin lopulta kotiin kolme pirun painavaa pakettia Satumetsää. Multa löytyy Taika-sarjaa jo musta-valkoisena, mutta jostain syystä en oo ikinä lämmennyt sille pahemmin (herää kysymys, että miksi edes ostin...). Satumetsää oon himoinnu vuosia jo ja harmitellut jossain vaiheessa, että eikö sitä saakkaan enää, täähän on kuitenkin oltu lopettamassa jo ainakin parisen vuotta. Kuitenkaan en ole tarvinnut, enkä tarvitse vieläkään, lisää astioita niin en ole näitä aikaisemmin kiikuttanut kotiin asti. Nyt oli vaan pakko kiikuttaa, koska oli niin hyvässä alessa. Tiedän, että olisin jäännyt haikailemaan näiden perään jos en olis ostanut. Tulihan nää kalliiks kun osti kaikki kolme pakettia kerralla (6x muki, 6x lautanen & 6x kulho), mutta oon silti onnellinen nyt <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!