23.9.2013

Ruby Wing Festival

Pari Ruby Wingiä on vielä näyttämättä ja näitten kaa tulikin vähän kiire, että saa kunnon swatchit vielä auringossa. Kaiken kaikkiaan Ruby Wingit oli oikein kiva uusi tuttavuus ja näistä mun kuudesta RW:sta Myth oli ihan ehdoton ykkönen. Uskomattoman kaunis, niin varjossa kuin auringossa.
Festivalin swatchaus on jäänyt vähän, koska tunnen tällä hetkellä jotain kummallisia antipatioita näitä glitteripommeja kohtaan. Voinko oikeasti olla kyllästynyt näihin? Vai onko tää nyt jotain syysmasennusta? Enhän mä voi kyllästyä glittereihin...

Festival on puhdas glitterlakka, joka on varjossa hopeisen siniliila hologlitter. Auringossa sävy muuttuu tumman liilaksi hologlitteriksi. Tämä lakka säkeinöi todella paljon jo pelkästään varjossa. Holo on todella vahva tässä, yksi vahvimmista mitä omistan.

Levittyi hyvin, kaksi kerrosta toi kelvollisen peittävyyden. Hieman paikka paikoin tuntui, että jäi pieniä kaljuja kohtia niihin mihin glitterit eivät ihan asettuneet. Kuivui hyvin. Lakka alkoi karkailla kärjistä jo seuraavana päivänä, mutta kesti kuitenkin kynsillä ainakin kolme päivää, jonka jälkeen poistin sen toisen lakan tieltä. Poisto on järkyttävää, niinkuin aina näissä glittereissä. Onneksi on taas Xtran kynsilakanpoistoainetta, jolla lähtee pahimmatkin glitterpommit ilman isompia kyyneleitä.

Viime päivinä toi aurinko on pilkahdellu hyvin vähän mikä teki tämän lakan kuvaamisesta painajaista. En saanut millään hyviä varjokuvia ja otin reilu 150 kuvaa pelkästä varjosävystä. Meni niin hermot ja luovutin lopulta. Salama sai laulaa tuolla pimeydessä, parempaa en saanut aikaiseksi.
En tiedä, pitäiskö tässä nyt alkaa jotain valolaatikoita rakentaa vai mitä taikatemppuja teen. Voisin ottaa auringon tonne taivaalle 365 päivää vuodessa, ihan vaan, että kävis tää kynsilakkabloggailu paljon helpommaksi. Kiitos.


Käytin / I used:
-2x OPI Nail Envy
-2x RW Festival
-2x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!