20.9.2013

Vintage bambit

Oon suhteellisen huono kaikessa askartelussa. Innostun helposti kaikesta, mutta alkuinnostuksen jälkeen mielenkiinto usein lopahtaa nopeasti. Muhun iski askarteluinto joskus alkuvuodesta ja edelleenkin olisi intoa, ei tosin niin paljon kuin aikaisemmin, mutta ideat ja taidot eivät aina välttämättä riitä. Nyt kuitenkin sain pienellä vaivalla söpöjä juttuja aikaiseksi niin piti tulla ihan esittelemään aikaansaannokset.

Jos on ikinä käynnyt Pinterestissä, tietää, että sieltä löytyy todella paljon mm. erilaisia askarteluohjeita. Itsekin olen näitä hyvin paljon pinnaillut, mutta en ole vielä kovinkaan montaa päässyt toteuttamaan.

No, halusin edellisen viikon synttärisankarien paketteihin kivat pakettikortit ja ensimmäisenä tuli mieleen Pinterest. Toki sivuilla on miljoona ohjetta kuinka voit tehdä alusta loppuun koko pakettikortin tai minkä tahansa, mutta päädyin söpöihin tagin mallisiin kuviin ja printtaamiseen.

Pienellä vaivalla sai paketteihin vähän söpöä ilmestystä, kun tälläiset pakettikortit printtailin Pinterestistä. Kokoja olisi ollut monenlaista ja kortit olisi saaneet neutraalimmallakin pohjalla, mutta itse otin tuon medium koon ja halusin tietysti ihanan kukkakuosin taustalle. Valokuvapaperille tulostus, paperileikkurilla leikkaus, reijitys, vähän juuttinarua ja avot! Söpöt pakettikortit on valmiit.
Tietysti kaikki nämä printtailtavat ilmaiset jutut ovat vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Tuota ylläolevaa linkkiä klikkailemalla pääsee Pinterestiin ja siitä kun klikkaa uudestaan pääsee pakettikorttien pariin. Sieltä vaan sitten klikkaillaan korttien kuvia ja valitaan koko. Helppoa kuin mikä :)Pinterestissä löytyy paljon vastaavia printtailtavia kuvia, julisteita, värityskuvia, tageja, kortteja... oikeastaan mitä vaan. Search kohtaan voi laittaa hakusanaksi esim. Printables tai Tags ja niillä pääsee jo alkuun hyvin. :)

Pinterest on kyllä yksi parhaimpia keksintöjä ikinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!