24.8.2013

Cesars shop tilausta

Tilasin tossa alkuviikosta Cesars shopista vähän kynsilakkoja parin vuoden tauon jälkeen. Eksyin pitkästä aikaa tutkimaan heidän valikoimiaan mitkä oli kasvanut huomattavasti edellisestä kerrasta. Cesarsissa alkaa olemaan todella kattava valikoima kaikkia ihania kynsilakkoja ja tarvikkeita. Vielä kun saisivat Zoyaa ja indielakkoja myyntiin niin olisin superiloinen liiankin vakiasiakas. :)
Eilen kun hain paketin postista, olin kuin pieni lapsi lelukaupassa, kun paijailin uusia pieniä kynsilakkavauvojani ihastuksissani. Tilasin kolme paljon hehkutettuja A Englandin lakkaa, kolme Ruby Wing:ä (jotka on vielä tämän kuukauden loppuun hyvässä alessa Cesarsilla!) ja Charming Nails:n kehujen myötä Inm Out The Door päälyslakan.


Oon himoinnut Ruby Wingejä jo tovin, mutta suhteelliseen tyyriiseen hintaan en ole niitä raaskinut ostella. Ruby Wingit on siis väriä vaihtavia kynsilakkoja, jotka ovat eri sävyisiä auringon valossa kuin varjossa. Joissain lakoissa ero on selvempi kuin toisissa. Tilasin kynsilakat sävyissä Tide, Gypsy ja Festival. Eniten värimuutosta on selvästi Tidessä, joka muuttuu lähes läpinäkyvästä vaaleanpunaisesta tummaksi pinkiksi/punaiseksi. Gypsyn sävy muuttuu vähiten, eikä eroa huomaakaan näissä pullokuvissa lähes ollenkaan. Festival muuttuu myös huomattavasti vaalean liilahkosta tummaan liilaan kaikkine ihanine hileineen. Swatchailen näitä mahdollisimman pian kynnelle niin erot näkyvät toivottavasti paremmin. :)


A Englandilta tilaukseen lähti Rose Bower, jonkinlaista kulttilakan mainetta kantava She Walks In Beauty ja Sleeping Palace.


Mulla on ei ole yhestäkään lakasta aikaisempaa kokemusta, jonka vuoksi oon superinnostunut kokeilemaan kaikkia hetinyt!

Cesarsilta tilaaminen oli superhelppoa ja tilaus saapui nopeasti (tilasin tiistaina ja torstai-iltana paketti oli postissa). Sen lisäksi, että paketti saapui nopeasti, oli kaikki kynsilakat pakattu hyvin omiin pikku kuplamuovikääreisiinsä. Ainut mikä häiritsee tälläistä kynsilakkahamsteria Cesarsilla on heidän postikulunsa, jotka eivät ole kiinteitä vaan muuttuu tilauksen painon mukaan. Jos olisin fiksu kynsilakkakuluttaja ja tilaisin vaan yhden lakan niin tietysti kustannukset olisivat halvempia. Hamstereilla on aina kalliimpaa :D Tosin halvimmat postikulut näille 7 lakalle olivat 4,96€ matkahuollon lähelle-pakettina, mitkä nyt ei tosiaan ole kalliit postarit. Hamsteri on siis onnellinen nyt <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!