20.8.2013

Color Club Ultra-Astral, Wink Wink Twinkle & You Got Soul-ar

Tämä kolmikko on ilmestynyt jo vuonna 2011 Starry Temptress sarjassa ja taisin ostaa nää joskus niihin aikoihin. Kokeilin kaikkia kerran, enkä tykännyt. Nää jäi johki kynsilakkavuoren alle ja yksi oli menossa myyntiinkin jo.
No nyt kesällä vihdoin päätin, että annetaan uusi mahdollisuus näille, kokeillaan edes. Kaivoin pari esille naftaliinista ja luulin jo myynneeni Wink Wink Twinklen, mutta se oli vielä syvemmällä laatikossa.

Nämä lakat on siitä hassuja, että vaikka pullo on täynnä pientä hopeista glitterhilettä (näyttää ajoittain jopa hololta), jonka odottaisi kimaltevan kauniisti, niin ei. Kynnellä glitterit ei välkehdi oikeastaan yhtään. Se oli varmaan silloin aikoinaan syy miksi nämä dumppasin. Tällä hetkellä mulla tulee vähän mielee sprinkles-lakat näistä hieman, on seassa hippusta jotka ei kimaltele.

Nyt kuitenkin ihastuin näihin kovin, vähän erilaisia perusglittereiden joukkoon. Sen lisäksi nää värit on supernättejä. Kaikista sain jopa kehuja ulkopuolisilta :PEkana mun suosikki Ultra-Astral. Ihana hieman tummempi neonpinkki. Näyttää hyvältä, levittyy hyvin ja peittää jo parilla kerroksella kivasti. Pysyvyyskin oli muistaakseni tosi jees (nää kuvat on taidettu ottaa jo kesäkuun lopussa, ups).
You Got Soul-ar on todella räikeän neon oranssi, oikee sellainen in-your-face. Tulee mieleen jotkut räikeät liikennetötsät. Mun ukki sanokin kerran nähtyään mulla neonoranssia kynsilakkaa (ei tätä), että näytän ihan joltain liikennemerkiltä :DD Edelleenkin hyvin levittyi ja pari kerrosta oli sopiva määrä. Kunnon kesäväri ja sopii loistavasti ruskettuneen ihon kanssa.Tästä vanhuspullosta on jo kadonnut lähes kaikki tekstitkin. Wink Wink Twinkle on todella kaunis neonliila, eikä tämäkään tuottanut pettymystä toisella kierroksella. Tätä oli supervaikea kuvata, eikä sävy näissä kuvissa ole yhtään mitä todellisuudessa. Näissä kuvissa sävy tollainen liian punertava, vaikka todellisuudessa se on mielestäni täysin liila. En löytänyt pikagooglaamallakaan muilta kynsibloggareilta ihan täysin osuvaa kuvaa tälle sävylle. Kaksi kerrosta tässäkin toi hyvän peittävyyden ja levittyi edelleen hyvin.


Turhaa olen siis näitä pienokaisia hylkinyt nämä vuodet, eipä ne mitään pahaa ole tehnyt. Sen verran on vaan muuttunut kynsilakkamaku, että enää ei häiritse jos ei säkenöi joka lakka glittereiden vuoksi. Onneksi nämä ei päätynyt muiden käsiin, näitä olisin kyllä jäänyt kaipaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!