6.8.2013

NOTD OPI Get Your Number

Sorruin sittenkin ostamaan jopa kaksin kappalein, OPIn Mariah Careyn kokoelmasta, hiekkalakkoja. Ostin sävyt Can't Let Go ja Get Your Number ASOSksen aleista, kun niitä kaupiteltiin 6£ hintaan kipale.

Olin hyyyvin skeptinen koostumuksen suhteen, yleisesti ottaen inhoan jos jotkin superglitterilakat jättävät kynnen pinnan röpelöiseksi ja pelkäsin näitten lakkojen kanssa vielä pahempaa.

Aloitin kokeilun Get Your Numberilla, minkä pitäisi kai olla vähiten "hiekkainen" sarjan lakoista. Kauniin sininen lakka, joka on pullollaan hologrammi hilettä/glitteriä. Levittyvyys oli loisto, joskin hieman läpinäkyvä ainakin tässä sävyssä. Kerroksia laitoin kolme ja silti kärjet paistaa läpi hieman. Vaikka lakka kuivuu mataksi (ylläri) glitterit välkkyvät kauniisti silti seasta.

Pinta ei jäännytkään niin hiekkaiseksi mitä pelkäsin, olihan se sellanen röpelöisen tuntuinen, mutta ei kuitenkaan pahasti. Jotenkin jäin kuitenkin hiplailemaan kynsiä jatkuvasti ja ajattelin kokeilla lakkaa päällyslakan kanssa. Kaksi kerrosta päällyslakkaa (1x Poshe ja 1 x Seche Vite) eivät kuitenkaan saanneet aikaiseksi täysin tasaista pintaa ja lakan sävy muuttui tummemmaksi.

Loppuen lopuksi tykkäsin lakasta enemmän ilman päällyslakkaa, jotenkin hauskemman näköinen ja sävy oli mielestäni kauniimpi. Todistusaineistoksi iso kasa kuvia kun yritin saada hiekkaisuutta näkymään näissä :)




Päällyslakan kanssa

Päällyslakan kanssa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!