13.8.2013

NOTD Rimmel 110 Baby Bellini

Nää nyt ei oikeestaan ole tämän päivän kynnet vaan lakkasin nämä jo lauantaina. Hyvinä on kuitenkin pysyny tähän asti. :)

Tämäkin kynsilakka on ASOSkselta tilattu aleista. Tilasin parikin näitä Coctail Colour In A Flash sarjan lakkaa, mutta ainoastaan tämä Baby Bellini tuli perille. Toinen oli jäännyt johonkin matkan varrelle :/

Baby Bellini on kaunis hieman metallinhohtoinen kylmä liila joka siftaa siniseen päin. Raidoittui tosi paljon ekalla kerroksella ja meinasin heittää jo vesilintua pullolla, mutta sinnikkäästi lakkasin kolme kerrosta ja lopputulos oli kivan peittävä eikä yhtään raidoittunu :) Keskisormiin heitin vielä bonarina OPIn Polka.comia. 
Kaunis peruslakka, joka näyttää hyvältä kynsistä. Musta tuntuu vaan, että multa löytyy jo 10 tälläistä samanlaista kynsilakkavarastossa.
Kestävyys on ainakin tosi hyvä, koska nämä on jo neljättä päivää mulla kynsissä ja vasta yhestä kärjestä on pieni pala lohjennut. Nää on kuitenkin kokenut mm. mustikkametsät ja vedessä läträilyt :)Cocktail Colour In A Flash Summer Nail Polish
Cocktail Colour In A Flash Summer Nail Polish
Cocktail Colour In A Flash Summer Nail Polish

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!