13.8.2013

Reissailua

Nyt on kotiuduttu Hangosta ja landelta. Kummastakin on todisteena iso kasa kuvia, mutta lätkäsen tänne kuvia vaan landelta. Hangon pienet rakkaat saa pysyä piilossa :)

Hangossa oli taas kiva käydä, niinkuin aina. Leikin petshoppien ja monsterhigh nukkejen kanssa varmaan eniten kuin koskaan aikasemmin, kutittelin pieniä ja olin kutitushyökkäysten kohteena, katsoin call of dutyn pelaamista ties kuinka kauan ja kuuntelin miten hyvä sejase ase onkaan, nauratin vauvaa sekä nauroin vauvan ihanille haituvahiuksille.
Matka Hangosta himaan ei ollutkaan niin kiva. Lähdin kuuden aikaa illalla ja saavuin perille vast kympiltä. Normaalisti matkaan menee reilu 1,5h. Oli sitten taas VR vähän rikki...

Landelle lähdin lauantaina tarkoituksena mennä mustikkaan äidin kanssa. Onneksi sattui kivat ilmat ja landella oli ihan hauskaa. Mulla on edelleen vähän sellanen viha-rakkaus-suhde landeiluun ja odotan sitä hetkeä kun-olen-vanha, että landeilu alkaa maistumaan, mistä kaikki koko ajan puhuu mulle. Landeilu on ihan jees pieninä annoksina ja nyt oli kiva käydä poimimassa viimeisiä mustikoita vielä talven varalle :)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!