1.9.2013

A England Rose Bower @ Burne-Jones Dream Collection

Tää lakka päätyi jo muutamia päiviä sitten kynsille, mutta kuvia sain aikaiseksi nyt vasta otettua.

Rose Bower on todella kaunis punainen hololakka. Holoefekti on hyvin heikko, mikä on todella harmi. Lakka olisi lähes täydellinen, jos holo näkyisi paremmin. Lakka levittyi Sleeping Palacen lailla todella hyvin ja yksi kerros olisi riittänyt peittävyyteen, laitoin varmuuden vuoksi kaksi. Kesti hyvin kynsillä ainakin kolmen päivän ajan.
Varjossa lakan sävy oli mielestäni lähellä OPIn klassikkolakkaa I'm Not Really A Waitress:a, tosin mulla ei ole mitään dupevertailuja nyt tässä, mutta heti ainakin itsellä tuli mieleen OPI :)

Odotin paljon tältä lakalta, mutta olin ehkä aavistuksen pettynyt. Ei tullut heti sitä WOW-efektiä, vaikka kaunis lakka onkin kyseessä ja ehdottomasti aijon pitää itselläni. Jäin ehkä vain kaipaamaan sitä holoefektiä vielä lisää. Kuitenkin A England on kyllä iloisesti yllättynyt ja varmasti tulevaisuudessa ostan lisää heidän lakkojaan, sen verran laadukasta tavaraa on :)

En kestä, että aurinko ei enään paista koko aikaa, jonka vuoksi kauniiden kynsikuvien ottaminen on vaikeeta. Tarvis sitä auringonvaloa, että efektit saa esille hyvin. Odottelin pitkään näidenkin kuvien kohdalla, että aurinko pilkahtaisi. Sitten kun se pilkahtaa kokonaiseksi 10 sekunniksi, kamera on täys hätäisesti otettuja suttukuvia. Argh!

shade

Suttukuva, mutta holo näkyy ehkä parhainten.

Käytin / I used
­-1x OPI Nail Envy
-2x Rose Bower
-1x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!