9.9.2013

Color Club Winter Affair @ Winter Affair Collection

Oon vähän sellainen sään ja vuodenaikojen mukainen kynsienlakkailija. Tällä hetkellä veri vetää vielä noihin kirkkaisiin ja ärtsyneon lakkoihin, mutta ajoittain on kuitenkin tehtävä syrjähyppyjä.

Yritin pitää tälläkin kertaa pääni ja swatchata ensin Ruby Wingit. No, CC huusi mun nimeäni niin kovaa, että oli pakko luovuttaa ja kokeilla tätä ihanuutta ennen muita.

Winter Affair on superkaunis todella tumman liilanpunaisenruskea. Tarpeeksi selvää, eikö? Väri siftaa auringossa vähän joka suuntaan, ehkä eniten sellaiseen kimaltavaan tummaan liilaan. Älyttömän kaunis vampy sävy ja loistava syksyyn/talveen (yök, kirosanoja!). Lakka levittyi kohtuu hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Kuivui suht normaalissa ajassa.

Kokeilin myös toista uutuutta näiden kynsien kanssa, eli Inm Out The Door:a. Oon vähän arkaillu tämän käyttöä, niinkuin aina uusia pikakuivattaja päällyslakkoja. Out the door levittyi kuitenkin hyvin, tuntui olevan kohtuullisen iskun kestävä n. 10min päästä, ei raidoittanut, mutta kynnen pinta ei jäänyt kovin kiiltäväksi ekalla kerroksella, toisin kuin esim. Sechessä tai Poshéssa. Toinen kerros toi pinnalle kiiltävyyttä enemmän. Täytyy kuitenkin tehdä enemmän empiirisiä tutkimuksia tästä. Vois tehdä muutenkin jonkun Seche Vite, Poshé ja Inm Out The Door vertailun...

No nyt tyhmiä suttukuvia Winter Affair:sta, kun kamera ei suostunut yhteistyöhön.




Käytin / I used
-2x OPI Nail Envy
-2x CC Winter Affair
-2x Inm Out the door

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!