8.9.2013

Ruby Wing Crowd Surf

Seuraavaksi pääsi kokeiluun Crowd Surf, jonka kuvittelin olevan neonliila pullon mukaan. No, ei ihan niin neon tai edes liila kuin olisin toivonut.

Crowd Surf on varjossa jotain tumman neonliilan ja marjanpunaisen väliltä. Sävy taittaa kovasti punertavaan. Auringossa sävy muuttuu tumman viininpunaiseksi, sellainen burgundy. Äh, ei tästä kirkasta neonliilaa saa kyllä tekemälläkää, vaikka kauniit nuokin sävyt on, halusin sen neonliilan.

Peittävyyteen olisi riittänyt jo yksi kerros, mutta laitoin toisenkin. Levittyi suhteellisen hyvin, mutta kuivui mielestäni hitaasti. Väri lähti karkaamaan päistä jo seuraavana päivänä, enkä usko, että vika oli Poshéssa. Värimuutos tapahtui huomattavasti hitaammin kuin muissa kokeilemissani Ruby Wingeissä. Yritin alkuun saada pelkässä pullossa muutosta aikaiseksi niin ei tapahtunut mitään, vaikka kuinka pidin pulloa auringossa. Outoa...

Sävyinä oikein kauniit ja monikäyttöiset, mutta tuntuu, että näitä sävyjä on miljoona tusinassa. Ainakin minulla, joten ei kovin uniikkeja.

Kivat noi mun paprikaiset kynsinauhat... :D

 Käytin / I used
-2x OPI Nail Envy
-2x Ruby Wing Crowd Surf
-2x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!