14.9.2013

Gina Tricot Deep Ocean & Golden Rose 122 vinomania

Tälläsen vinomanin väsäilin joku kolme-neljä päivää sit uusista lakkavauvoista. Ei nyt tääkään menny ihan niin kuin Strömsössä, vapaalla kädellä kun viivat vedin taas. Kärjetkin alkoi seuraavana päivänä jo vilkkuu sinistä, tod näk liian paksun lakkakerroksen takia. Kaipa näissäkin joskus kehittyy.

Halusin tosiaan kokeilla tota Ginan Deep Oceania, koska olin utelias sen suhteen, että olisiko se samansävyinen mitä oon ettinyt pitkään jo. Deep Ocean on kaunis kirkkaan-tumman sininen hieman foilimainen shimmerlakka. Tulee mieleen sellainen sähkönsininen tästä sävystä. Levittyi hyvin, peitti kahdella kerroksella ja pysyikin hyvin kynnellä sen kolme-neljä päivää.
Ainut mikä ongelma mulla on usein näitten kirkkaiden sinisten kanssa on se, että ne meinaa jättää väriä kynnelle vaikka kuinka olisi parikin kerrosta aluslakkaa. Mulla on yksi sellainen lakka nimittäin, joka jättää niin pahat jäljet, että kestää useita viikkoja, että kaikki sinisyys on poissa. o__O

Joka tapauksessa halusin laittaa vielä vähän lisää sinisen päälle ja tyrkkäsin samaan syssyyn tota uutta Golden Roseakin, josta kirjottelinkin jo edellisessä postauksessa. Rajat vielä tein siistimmiksi jollain random hopeisella kynsikoristelulakalla.

Nätin näköiset kynnet tuli, sävyt sopi hyvin yhteen ja kerkesin saamaan kehujakin näistä. Turhan nopeasti sutaistut vaan, nätimmätkin olisi saanut aikaiseksi, jos olisi keskittynyt. Nooo.. ens kerralla sitten :)



Käytin / I used
-2x OPI Nail Envy
-2x Gina Tricot Deep Ocean
-1x Golden Rose 122 on tips
-2x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!