16.9.2013

Lähiruokamessuja, mökkeilyä ja ihania ystäviä

Lähdettiin lauantaina ajelee kohti Elimäkeä, jossa järjestettiin Lähiruokamessut. Messut ei nyt ollu mitään messukeskuksen kokoluokkaa, vaan pienempiä kojuja täynnä lähiruokaa aina strutsinlihasta leivonnaisiin. Herkkuja tarttui matkaan mukaan, mm. omenia ja ihania savustettuja lohipaloja. Kojut oli äkkiä kierrelty ja sen jälkeen mentiin vielä ihastelee lampaita, heppoja, vasikkoja ja poneja. Olis siellä päässyt ratsastamaankin hepalla ja ainakin yksi meidän porukasta olisi kovin halunnut sen kyytiin, sen verran kaihoisasti katseli hepan perään :P



Messuilta oli tarkoitus lähteä kaverin suhteellisen lähellä sijaitsevalle mökille yöksi. Ajeltiin Kouvolan Veturiin ostoksille, jossa oli mm. megaiso Punnitse ja Säästä (<3!), jossa mun oli pakko tehdä pikavisiitti tietysti. Sullouduttin takaisin autoon kaikkine ostoksineen ja oli hieman tiivis tunnelma. Onneksi oltiin nopeasti perillä kaverin superhienolla mökillä. En yleensä diggaile mökkeilystä mitenkää erityisesti, mutta tuolla mökillä voisi viettää pitkiäkin aikoja helposti :D Isot kiitokset mökin isäntäväelle taas kerran, että päästiin kylään :)


Onneksi sattui viikonlopulle sen verran kauniit ja lämpimät ilmat, että voitiin viettää aikaa ulkona. Meillä oli mm. tiukkoja skaboja "mökkitriathlonissa", johon kuului mölkkyä, tikanheittoa ja renkaanheittoa. Skabat käytiin naiset vs. miehet ja miehet onnistui voittamaan 2-1, damn you! Illalla pelailtiin vielä china handia, texas holdemia ja kiinan shakkia :)
Herkuteltiin ravuilla ja kokeneimmat ravunsyöjät joutui kädestä pitäen ensin neuvoa, että miten niitä syötiinkään :P (allekirjoittanut söi rapuja ekan kerran sitten lapsuuden). Illemmalla herkuteltiin vielä niillä messuilta ostetuilta savustetuilla lohilla, joita otettiin kolmessa eri maussa; aurajuusto, valkosipuli ja naturel, namnam.



Seuraavana aamuna suunnattiin tyttöjen kanssa metsään sieniä etsimään ja löydettiinkin aika kivasti suppilovahveroita. Suurin osa oli vielä kuitenkin aika pieniä, että varmaan viikon parin päästä vois saada paremmat saaliit. Tosin pakkaset alkaa olemaan jo niin ääriään myöte täynnä, etten tiiä mihin niitä edes laittaisi.
Sienimetsän jälkeen kävästiin Karhulankylän Marttojen Syyssadon torilla ostamassa vihanneksia, leivonnaisia, hilloa ja syömässä ihania vohveleita.
Palattiin mökille pakkailemaan ja siivoilemaan ja sitten alettiinkin suunnata takaisin kotiin. Oli sen verran hauska viikonloppu ja ihanaa aikaa ystävien kanssa, että olisin viihtynyt paljon pidempäänkin <3.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!