12.9.2013

Golden Rose 109

Olin aikeissa lakata kaikki kynnet tällä mun ostamalla "kaupanpäällislakalla", mutta kun olin saannut taisteltua yhden kerroksen lakkaa kynsille alkoi jo epäilys kasvaa. Toisen käden kynsiin sain vielä laitettua toisenkin kerroksen, mutta noup. Ei vaan toimi, mitä p*skaa tää on!? Paksua jankkia, joka jäi vaan kasoihin kynnelle, voi kun nättiä.

109:ssa on suht läpinäkyvällä vaaleanpunaisella pohjalla valkoisia (matta) ja tumman pinkkejä glittereitä. Ajattelin, että tää olis vähän erivärinen versio W7 Lawa Flowsta, mutta ei. Järkyttävä levittää, todella huono paksu koostumus ja kuivui toooosi hitaasti. Ei oo aikoihin mennyt näin hermot yhen kynsilakan kanssa, mutta nyt kyllä meinasi lentää pullo seinään ja ärräpäät karkailla. Yhdellä kerroksella jäi sen verran läpinäkyväksi, että vaatisi todennäköisesti kolmannenkin kerroksen peittävyyteen, mutta tätä jankkia on lähes mahdoton kerrostaa.

Täytyy joskus ehkä vielä kokeilla ohentajan kanssa, josko tästä sais aikaiseksi parempaa. Sitten kun olen antanut tämän huonouden anteeksi.

Eikä toi näyttänyt ees nätiltä. Phyi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!