12.9.2013

Ups...

Olin tossa alkuviikosta vähän shoppailemassa lahjoja tämän viikon parille synttärisankarille (tädin pikkupupu on jo ihan just 1veen!). Matkaan tarttui myös lahjoja itselle, ihan vaan vahingossa. ''Rätei ja lunpui'' raahasin kassillisen himaan asti ja sit kuusi pulloa jotain kilisevää. Ei, ei ne ollut juotavaa. Fiksumpaa tosin olis ollu vissiin näillä varastoilla hassata ne rahat niihin juotaviin pulloihin...

Matkaan mukaan tarttui Seppälästä nämä kolme pulloa Golden Rosea kaksi kolmen hinnalla kamppiksesta. Toi keskimmäinen 109 ei yhtää puhutellut mua, mutta nappasin sen ns. kaupanpäälliseksi. 122 vaikutti kaupassa hopeaversiolta verrattuna A England:n She Walks In Beautyyn, mutta olihan tässäkin aika vahvaki kultavihreä speksi hopeaan sekoitettuna. 101 on puhtaasti päällyslakka, lastulakka joka välkehtii vähän joka värissä, mutta eniten sinisen ja vihreän suuntaan.

Nämä Golden Roset on periaatteessa ensimmäiset mulla, ostin vuosia sitten kaksi Golden Rosen cracklelakkaa (punaisen ja liilan), joita taisin kokeilla yhdelle kynnelle ja sen jälkeen heitin niitä vesilinnulla. Silloin ei ollut näin kattavaa valikoimaa Golden Roseja, eikä ainakaan näin paljon hehkutettuna kuin nykyään. Laatukin on varmasti myöskin parantunut vuosien varrella :)


Ginasta menin vartavasten ostamaan erään kynsilakan (yhden!), joka jäi jo Ideaparkissa kummittelemaan mieleen. No, sen yhden lakan tilalle oli tullut kolme kivaa. Ja oli siellä vielä muutama mitkä olisin voinut ottaa mukaan, mutta oli pakko hillitä. 
Candy Pink on perus babypink, jossa on vahvasti kultaista shimmeriä havaittavissa, ainakin pullossa. En ole vielä kerennyt tätä kokeilemaan kynnellä, joten parempaa arviota sitten.
Alexis on jotain punaisen/pinkin/liilan väliltä, joka siftaa kulta/kelta/oranssiin valossa. Tämäkään ei ole vielä päässyt kynnelle asti, katsotaan mitä tämä lopulta sitten on kun pääsee sinne asti :)
Deep Oceanin ostin oikeastaan ainostaan sen takia, että mulla oli aikoinaan täydellinen metallinsinisen lakka, jonka myin typerässä mielenhäiriössä. Siitä asti olen yrittänyt etsiä kirkasta metallihkon sinistä kynsilakkaa ja tää alkaa olee jo aika lähellä sitä mitä etsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!