2.9.2013

OPI Can't Let Go @ Mariah Carey Collection

Can't Let Go on Mariah Careyn ensimmäisessä kokoelmassa ilmestynyt Liquid Sand, eli tekstuurilakka. Kaunis tummanliila sävy, joka on täynnä vähän pienempää ja isompaa hilettä/glitteriä. Levittyi helposti, toisella kerralla toi peittävyyden. "Hiekkaisuus" tuli tässä lakassa paremmin esiin kuin OPIn Get Your Number:ssa.

Haluaisin kovasti tykätä näistä hiekkalakoista, mutta en ole ihan varma, että onko meistä kavereiksi. Pidin noin kaksi vuorokautta tätä lakkaa ilman päällyslakkaa (niinkuin sitä kuuluisikin pitää) ja olin koko ajan täysin varma, että lakkaus menee ihan just pilalle. No ei mennyt. Elän vissiin liian tiukassa symbioosissa mun päällyslakkojen kanssa, joten en osaa päästää niistä irti. Epäröinnistä huolimatta himoitsen lisää tekstuurilakkoja ja olenkin aikeissa kotiuttaa OPIn San Francisco kokoelmasta yhden samanlaisen.

Laitettuani kaksi kerrosta Seche Viteä lakan päälle sävy muuttui asteen tummemmaksi ja pidin sävystä kummallakin tavalla. Liilojen kanssa ei voi mennä pieleen. Kynsien pinta tuntuu silti hieman epätasaiselta vaikka päällä onkin kaksi kerrosta päällyslakkaa, mutta ei mitenkään häiritsevästi.


Käytin / I used
-1x OPI Nail Envy
-2x Can't Let Go
(-2x Seche Vite Fast Drying Top Coat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!