11.10.2013

Color Club Bright Night & China Glaze Pizzazz

Heippahei! Nyt putkahtelee tiuhaan tahtiin näitä kynsilakkoja, mutta haluan nämä vihdoin tuolta roikkumasta pois.
Huomenna aamulla on tiedossa visiittiä ensin Silakkamarkkinoille ja siitä suoraan I Love Me -messuille, mihin ihana FaerieS onnistui voittamaan lippuja ja pyysi mua mukaan. No mähän lähen vinkuen tietysti kaikille messuille, oon sillä tavalla helppo :D Kynsilakkaständeille ainakin käy tämän tytön tie, viimeksi löysin jo loppuunmyydyn OPIn kokoelman yhden himoitsemani lakan halvalla. Sekä Cocovi:n ständiltä käyn väkisin etsimässä sitä pirun Psylliumia, mitä mun on pitänyt jo ostaa varmaan kaksi kuukautta!

No sitten asiaan. Parisen viikkoa sitten kynsille päätyi taas vinomania. Oon jotenkin nyt jämähtänyt tälläiseen koristeluun, ainut mikä jollain muotoa edes onnistuu.

Halusin kokeilla CC Bright Night:a, mutta yksikseen se näytti niin reppanalta, että lisäsin sen kaveriksi vähän random hopeaa ja China Glazen Pizzazz:a. Ostin tuon CG:n hassunnimisen lakan jo ennen viime joulua ja se pääsi vasta nyt ekaa kertaa kynsille! Samasta kokoelmasta ostin myös Glitter All The Way:n, joka ei myöskään ole päässyt kynsille asti vielä....

Bright Night on kaunis kirkas sininen, joillaisia olen onnistunut haalimaan hyvän kokoelman viime aikoina. Lakka oli aavistuksen neon, jonka vuoksi se kuivui semi mataksi. Pullossa lakka ei ollut sekoittunut kunnolla, koska sävy näytti jotain väliltä vaaleansininen-tummansininen. Kynsillä vasta sävy tuli oikein esiin. Hyvin pigmenttinen lakka, jota olisi riittänyt yksi kerros, mutta laitoin toisen varmuuden vuoksi.

Pizzazz taas on kirkkaalla pohjalla hurja kasa erivärisiä glittereitä. On mm. hopeaa, vaaleansinistä, vihreää, pinkkiä, keltaista ja oranssia. Eli kunnon rainbow glitter. En tiedä miksi tätä olen karttanut näin kauan, mutta tykästyin tähän ja nään jo tämän mustan pohjan kanssa pariutuneena.

Hyvin toimi tämä kombokin. Pitäisi hommata noita koristelulakkoja muissakin sävyissä kuin hopeassa, niin pystyisi tekemään paremmin eri sävyillä koristeluita.


with flash
Käytin / I used

-2x OPI Nail Envy
-2x Color Club Bright Night
-1x China Glaze Pizzazz on tips
-2x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!