11.10.2013

Ruby Wing Groupie

Nyt edellisen päivän innostus alkaa hieman jo tasoittumaan, niin onkin korkea aika taas palata tuttuihin ja turvallisiin kynsilakkapostauksiin. Niitä kun odottaa ainakin viisi tuolla arkistoissa odottamassa. Todennäköisesti kynsilakkahöpötykset tulevat vähentymään täältä, koska ko. duunissa tod. näk. en tule pitämään paljon lakkoja. Itken jo vähän krokotiilinkyyneliä tän takia, mutta ehkä mä selviän. Kynsilakkailoitsen sitten aina viikonloppuisin :D Töiden takia myös jouduin katkomaan kynsiä lyhyemmiksi ja itken myös vähän sen takia, vihdoinkin kun sain kasvatettua pitkät kynnet, jotka jopa kestivät. Tosin alkoi niilläkin olla jo haastellista puuhailu, esim. kolikoiden ottaminen pöydältä oli hieman haastavaa...

Palataas nyt siihen postauksen aiheeseen, eli Groupieen. Mun viimenen RW, jonka swactheja ei ole täällä vielä keikkunut. Pohdin pitkään Groupien ja Poppyn välillä, mutta päädyin Groupieen ja oon tyytyväinen.
Groupie on varjossa todellinen neon pinkki, sellainen superärtsy joka näkyy kilometrin päähän. Sellainen mistä ei saa todellakaan kunnollia kuvia. Auringossa väri muuttuu tummemman pinkin/punaisen/korallihtavaksi.

Koostumus oli aika ohutta ja vasta kolmas kerros toi kelvollisen peittävyyden. Kuivui raivostuttavan hitaasti! Värimuutos tapahtui tämän lakan kanssa tosi hitaasti ja kerkesin jo ihmetellä, josko sitä tapahtuu ollenkaan. Pysyi hyvin kynsillä muistaakseni 4 päivän ajan. Näistä neonsävyistä on aina äärettömän vaikea saada kunnollisia kuvia ja niin oli tämänkin kanssa. Sävyt ei tule oikein esiin ja salamallakin otettu varjokuva on ehkä aavistuksen liian barbie, mutta lähempänä todellisuutta kuin toinen kuva silti.

Superkaunis lakka, kunhan tykkää vain neonlakoista. Tämä lakka pääsee oikeuksiinsa kesällä ja ruskettuneen ihon kaverina. Päätin heti tätä kokeiltuani, että tämä yksilö reissaa mun mukana ainakin maailmalle tammikuussa. :)

Salamalla saa todellisemman värin esiin. With flash.
shade

sunlight


Käytin / I used:
-2x OPI Nail Envy
-3x Ruby Wing Groupie
-2x Poshé Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!