15.10.2013

Gina Tricot Alexis

Hehei, I'm still alive! Väsynyt ja rikki, mutta edelleen täällä. Suoraan sanottuna inhoan aina näitä uuden opetteluja. Haluaisin osata heti kaiken hyvin, eikä mun maltti meinaa riittää siihen, että en voi osata kaikkea hetinyt. Nää pari päivää on mennyt hyvin, uuden opettelussa lähinnä. Ja varmasti tämä koko viikko menee uuden opettelussa. Mielenkiinnolla odotan kuinka rikki ja väsynyt olen viikonloppuna, voi olla kyllä aika naatti tän viikon jälkeen. :)
Mutta se duuneista, otetaas kehiin taas lisää kynsilakkoja.

GT:n Alexis shimmerinen tumman pinkinpunainen lakka, joka shiftaa pullossa reilusti kultaiseen. Tätä kultaefektiä ei tule tosin kynnelle asti, mikä oli iso ylläri. Pinkinpunaisen shimmerin seassa tuntuu olevan aavistus liilahtaa shimmeriä myös.
Todella kaunis lakka, ei uniikein, mutta hyvä lisä kokoelmiin. Kuivui nopeasti ja kaksi kerrosta toi hyvän peittävyyden. Poisto oli myös vaivatonta, eikä tarvinut taistella, niinkuin esim. glitterlakkojen kanssa.
Kesti hyvin kynsillä 3 päivän ajan.

Taidan omistaa tällä hetkellä ehkä 5 GT:n kynsilakkaa ja nämä on kaikki olleet kyllä ihan positiivisia kokemuksia. Hinta-laatusuhde on mielestäni kelvollinen ja sävyjäkin löytyy tosi paljon. :)


Tässä näkyy hyvin tuo pullon melkein duochrome kulta/oranssi shimmer, mitä ei tosin kynsillä huomaa.


Käytin / I used
-2x OPI Nail Envy

-2x GT Alexis
-2x INM Out the Door

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!