3.10.2013

Lush shopping

Viime lauantaina Stadiin päästessäni ajattelin kävästä katsastamassa moneen vuoteen Lushin tarjontaa, kun nurkilla pyörin. Olin kokonaan unohtanut sen pökerryttävän tuoksun mikä tulvi nenään aukastessani liikkeen oven. Huh, voisi tuoksuherkkää heikottaa oikein olan takaa!
Olen aina ihmetellyt miten työntekijät kestävät sen tuoksujen sekamelskan? Kuinkahan paljon heillä on poissaoloja migreenin vuoksi? No, kai kaikelle tulee ajastaan immuuniksi mahdollisesti.
Enkä nyt väitä, että siellä tuoksuisi pahalle. Tuoksut on vaan niin vahvoja ja niitä on paljon, että siinä on varmasti paljon kestämistä. Kaikki varmasti tietävät, jotka on käynyt ikinä Lushin liikkeessä :)

Olin vähän etukäteen yytsinyt heidän nykyistä valikoimaa nettisivuilta etukäteen. Tiesin, että Lemony Flutterin kotiutan nyt vihdoinkin monen vuoden harkinnan jälkeen. Mun piti ostaa tosiaan LF, jo silloin kun Lush oli vielä Isossa Omenassa ja siitäkin on nyt jo muutama vuosi kun sen liike lähti ompusta.
LF on monen kynsityypin kehuma kynsinauharasva, mitä nyt vissiin voi käyttää lähes kaikkeen muuhunkin kuin pelkästään kynsinauhoihin. Vahva sitruunainen tuoksu, ei sitrusherkille! Tätä olisi varmaankin helpoin käyttää yötä vasten, että kerkeää imeytymään kunnolla. Koostumuksesta tulee vähän mieleen vaseliini, sellaista kiiltävän rasvaista. Uskon, että meistä tulee ihan hyvät kaverit ja turhaa panttasin tämän ostamista :) LF maksoi 12,95€.Toisena kiinnosti nämä kiinteät shampoopalat. Näiden pitäisi kestää pieni ikuisuus (jopa 80 pesua!) ja saada hyviä tuloksia aikaiseksi. Kyselin myyjältä suositusta mun herkälle päänahalle ja hän kavensi valikoimaa Squeaky Green:n ja tämän Karma Komban välille.
Ostin tämän patsulilta ja appelsiininkukilta tuoksuvan KK:n sitten kokeeksi, mikä osoittautui hyväksi valinnaksi. Tätä nimittäin suositellaan myös takkutukille, joten ehkä tämän avulla voisin saada mun suihkunjälkeisen takkutukan oikenemaan lempeämmin.
Olen kokeillut vasta kerran tätä, mutta ensimmäisessa pesun jälkeen jo huomasi kuinka takut olivat kadonneet! Päänahan rauhoittumisesta on vielä vaikea sanoa yhden pesun perusteella. Otan kuitenkin ilomielillä vastaan tuon takuttomuuden, jos tämä pieni pala sitä tarjoaa 80 pesun ajan.
Jos nämä osottautuvat hyväksi jutuksi, niin pakko käydä ostamassa paria muutamin versiota näistä shampoopaloista, sen verran fiksu keksintö. Oikeasti, miten helpot jossain reissussa!? Tiukassa paikassa näillä varmaankin pystyy pesemään koko kropankin.
Ainut miinus mitä löysin ekan pesun jälkeen tästä, oli tosissaan tämä voimakas tuoksu. Hiukset tuoksuivat pesun jälkeen kaksi päivää tältä ja kylpyhuone tuoksuu edelleenkin vahvasti tältä. Tuoksu on hyvä, mutta siihen voi kyllästyä tosissaan, ennen kuin tämä pala loppuu kesken. Hintaa KK:lla oli 12,95€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!