2.10.2013

Viikonlopun ystäviä

Viime viikon lauantaina suuntasin tapaamaan vanhoja koulukavereitani Stadiin. Varattiin Ravintola Hiisistä pöytä, vaikkakin tilaa olisi muutenkin riittänyt meijän porukalle, koska oltiin päivällä liikkeellä. Saatiin sopivasti oma kabinetti, mikä oli ehkä ihan hyvä juttu muiden kanssaruokailijoiden kannalta. Nimittäin mitä kuudesta mimmistä lähtee aina irti? Kovaa ääntä ja paljon naurua. Oli superhauskaa nähdä tyttöjä, joiden kanssa viihdyin vuoden verran todella hyvin. Tuli ihan ikävä kouluaikoja ja niitä hassuja juttuja, joilla piristettiin toistemme päiviä, kun koulu potki päähän. Sovittiin uudet treffit marraskuulle ja ajateltiin, josko otettaisiin vene tuonne lahden yli silloin.

Hiisi oli mulle uusi tuttavuus, ravintolakiertue siis sai uutta jatkoa. Lista oli hyvin Suomi -painotteinen ja nopeasti selvisi, että lähiruoka on kovassa huudossa. Listalta löytyi niinkin erikoisia juttuja (ainakin omaan makuuni) kuin majavapataa ja pässin kiveksiä. Vaikka kaveri näitä kovin kehuikin, valitsin helpon tien ja maistelin grillattua rautuaa. Jälkkäriksi oli pakko valita mustikkajäädyke kuusenkerkkäsiirapin kanssa. Hyvää ruokaa oli ja Hiisi on varmaankin yksi harvoista paikoista Suomessa, mistä moisia ruokaerikoisuuksia saa. :)Stadista suuntasin vielä Vantaalle ystävien luokse viettämään iltaa Monopolyskaban merkeissä. Pelailtiin Monopolya ~ 3h (tipuin kolmantena, buu!), kokkailtiin ja naurettiin vähän lisää.

Oikein onnistunut lauantai; näin ihania ystäviä, nauroin paljon, söin herkkuruokia ja tein pienen shoppailureissun Lushiin, mistä myöhemmin lisää :) Tälläisiä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!