9.11.2013

OPI Alcatraz...Rocks @ San Francisco collection

Heippahei!

Täällä taas ollaan sairasteltu viimeiset kolme päivää, mm. kuumeen kourissa. Alkaa ärsyttämään todenteolla tämä sairastelu, hävettää jo olla pois duunistakin. Ehkä tän taudin jälkeen olisin hetkeks ainakin käynnyt kaikki pöpöt läpi mitä duunissa liikkuu, eikä tarvis sieltäkään olla pois. Ihme sieni oon taas, kun imen kaikki taudit itteeni, blaah.

Eniten harmittaa kaikki kiva mikä menee ohi sairastelujen vuoksi. Tänään olis mm. ollut tiedossa reissu Tampereelle ystävän kanssa. No, eipä "tarvinu" lähteä, kun kuumemittari näytti eilen illalla melkein 39 astetta. Ensi viikolla olisi tiedossa duunin pikkujouluja ja vanhojen koulukavereiden näkemisiä, joten syytä olis olla kunnossa.

Tänään on esittelyvuorossa, jo kaikissa muissa kynsiblogeissa aikoja sitten keikkunut, OPIn Alcatraz...Rocks. Nää kynsikuvat raahaa ihan älyttömästi perässä, koska kuvia kertyy sen verran reilusti, nopeammin kuin kerkeän julkaisemaan.

Alcatraz...Rocks on yksi syksyisessä San Francisco kokelmassa ilmestyneistä hiekkalakoista. Sävy on jotain tummanliilan ja -sinisen väliltä ja pullollaan eri värisiä microglittereitä/shimmeriä. Selkeimmin erottuvat kulta, vihreä, sininen ja violetti.
Levitys oli todella helppoa, peittävyys tuli yhdellä kerroksella... tai niin ainakin luulin. Ilman päällyslakkaa yksi kerros tuntui riittävän hyvin, mutta päällyslakkaa laitettuani kaljut kohdat tulivat turhankin hyvin esiin. Eli kaksi kerrosta olisi tuonnut täydellisen peittävyyden.

Lakka on uskomattoman kimalteleva ja todella kaunis, en tosin vieläkään ole varma onko meistä kavereiksi näiden hiekkalakkojen kanssa. Vaikkakin niitä on kiva hypistellä ^__^ Pidin tämänkin hiekkalakan sävystä paljon enemmän ilman päällyslakkaa, niinkuin kaikista muistakin hiekkalakoistani. Ja alunperinhän nämä hiekkalakat ovat tarkoitettu käytettäviksi ilman päällyslakkoja :) 

Käytin / I used:
- 2x OPI Nail Envy Maintanance
- 1x OPI Alcatraz...Rocks
(-1x Poshé Super Fast Drying Top Coat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!