19.11.2013

Color Club The Uptown @ Girl About Town Collection

Long time, no talk! Nää päivät (ja viikot!) vierii supernopeesti eteenpäin taas. Viikonloput on ollut täynnä ties mitä juoksuja. Viime viikonloppuna oli mm. duunin pikkujoulut ja vanhojen koulukavereiden näkemistä. Ensi viikonloppuna on ainakin ystävien tapaamisia ja joulumyyjäisiä. Kattelin tossa just kalenterista, että seuraava vapaa lauantai on 21.12. Sitä siis odotellessa :D

Mulla on ollut viime aikoina vähän ongelmia myös näiden kynsijuttujen kanssa. Mulla ei oo enää aikaa montaa kertaa viikossa vaihdella lakkoja ja sen lisäksi mun kamera on alkanut oikuttelemaan oikein huolella. En millään saa lähellekkään tarkkoja kuvia. Eipä ne nyt tähänkään päivään mennessä ole ollut mitään huippulaadukkaita, mutta nykyään vielä vähemmin.
Meinasin tossa viime lauantai aamuna heittää järkkärin maahan, meni hieman hermot nimittäin. Otin about 100 kuvaa kynsistä, kun kaikki kolme minuuttia aurinko paisto, eikä yksikään ollut tarkka!! Pakko olla nyt kiltti, niin voin ostaa hyvällä omalla tunnolla itselleni joululahjaksi uuden kameran. ;)

CC:n The Uptown tarttui mun mukaani I Love Me -messuilta aikoja sitten. The Uptown on väriä vaihtava flakies-lakka, jossa pohja on läpikuultava sinisen liila. Pohjalle laitoin kerroksen tummansinistä OPIn Russian Navya, OPIn päälle pari kerrosta The Uptownia, tosin yksi kerroskin olisi hyvin riittänyt.
Levittyi helpolla, kuivui suht nopeasti ja näytti kivalta. Kesti hyvin kynsillä kolmen päivän ajan (kuvissa olleet kaksi päivää).

Tämäntapaiset flakies-lakat olivat pari vuotta sitten vähän kovemmassa huudossa, mutta ainakin Nfu tekee näitä ahkerasti ja monet vannovatkin niiden nimeen. Multa löytyy flakies-lakkoja muutama kappale, jotka on kirkkaalla pohjalla, eli tämä on ihan hyvä lisä joukkoon :)
Käytin / I used:
-2x OPI Nail Envy Maintanance
-1x OPI Russian Navy
-2x CC The Uptown
-1x Poshé Super Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!