4.11.2013

Viikonlopun parhaat ostokset

Viikonloppu sujui kivoissa merkeissä. Tapasin ihania ystäviä, vietin perheen kanssa aikaa, rentoilin kotona ja shoppailin, ehkä hippasen liikaakin.

Perjantaina pääsin aikasin duunista ja suunnasinkin FaerieS:n kanssa Hankosushiin syömään. Edellisestä sushien syömisestä on kulunut jo pitkä aika (silloin tehtiin S:n kanssa itse susheja) ja huomasi kyllä, ettei puikot pysyneet millään hyppysissä. Syytin kuitenkin suvereenisti riisiä ja mm. paprikaa, jotka olivat vaan liian liukkaita pysymään mun puikoissa. Sushit ja Temakit oli taas kerran superhyviä ja puhuttiinkin, että seuraavaksi täytyy käydä kokeilemassa jotain uutta sushipaikkaa.
Oli ihanaa aloittaa viikonloppu viettämällä aikaa hyvän ystävän kanssa, jonka kanssa naurua riittää aina <3.

Samaiselta reissulta mukaani tarttui Iittalan IIK-päiviltä kuusi tummanliilan väristä Teema mukia. Etsin ko. kuppeja aikaisemmin jo eri kaupasta, josta myytiin ei-oota. Ompun Iittalassa niitä kuitenkin perjantaina vielä löytyi parinkymmenen luokkaa, joten sain minäkin vihdoin omat ihanat liilat kuppini. Saa nähdä, tuleeko liila väri ikinä muuhun Teeman tuotantoon. Nämäkin kupit ovat joku erikoiserä. We'll see.

Lauantaina hyppäsin rautaheppaan ja huristelin toisen hyvän ystäväni luokse kahvittelemaan. E:llä on sellainen aarrearkku-koti, josta ei ikinä lähde tyhjin käsin kotiin ^__^ Nytkin kiikutin neljä kassia kotiin, joista kaksi sisälsi mun joululahjoja :D Loput kaksi kassillista olivat tavaroita E:n ja hänen siskonsa järjestämistä joulumyyjäisistä ja mä sain valita hieman etukäteen herkut päältä :P
Lisäksi E teki minulle ihania kaulakoruja pyyntöjeni (lue vaatimusteni) mukaan ja lopulta kiikutinkin kuusi kaulakorua kotiin asti :)

Sunnuntai aamulla kerkesin pikasesti pyörähtämään Myyrmäkihallin kirpparilla, mistä ei tarttunut kuin pari hassua juttua mukaan. Teepurkki ja maailman söpöin säästöpankki. Mulla oli samanlainen jätti norsupankki pienenä, mutta eri värisenä. En edes tiennyt, että noita pankkeja on tehty vaaleanliilana. Nykyäänhän nämä ovat tulleet uudistuotantoon, sen verran kysyttyjä vissiin ovat. Superkivasta pankista maksoin vaivaiset 0,20€!

Viikonlopun parhaimpia ostoksia

Viikonlopun parhaimpiin ostoksiin kuului myös sushit, jotka katosivat ääntä kohden niin nopeasti, että vasta lähes tyhjän lautasen kohdalla tuli ajatelleeksi valokuvan ottoa. Mitäpä pienistä, kaikki tietää miltä sushit näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!