5.1.2014

A England Dancing With Nureyev @ Ballerina Collection

Takaisin sorvin ääreen, joulutauko venyi aavistuksen liian pitkäksi. Mun piti tehdä joulupostaustakin, johon kuvatkin on valmiina, mutta ehkä se on jo menneen talven lumia :P Joulu oli kuitenkin ihana ja rauhallinen, lahjoja tuli järkyttävän suuri määrä (tähän ikään nähden), mutta ne kaikki otettiin silti ilolla vastaan ^__^
Muutama kynsilakkavauvakin kuoriutui paketeista, mm. OPIn ihana Pure, joka sisältää 18K valkokulta- sekä hopeahippusia. On muuten sitten arvokkain lakka minkä omistan :D Lakka pääsi jo kerran kynsille, mutta Puren alla ollut lakka floppasi niin täysin, etten edes vaivautunut ottamaan niistä kuvia. Täytyy kokeilla jotain toista kaveria Purelle.

Esitelläämpä nyt viimeisimmät kynsikuvat mitä oon napannut. Kotiutin Cesarsin kautta A Englandin uudesta (ja odotetusta) kokoelmasta yhden lakana, Dancing With Nureyev:n, itselleni.

Dancing With Nureyev (sanahirviö) on superkaunis sinisenharmaanliilahtava holo, ihanan talvisen huurteinen sävy. Kynsillä on vain yksi kerros lakkaa, joka toi hyvän peittävyyden. Kuivui nopeasti ja pysyi hyvin 3 päivän ajan. Ainoastaan levityksen kohdalla tuntui, että lakka kertyi kärkiin, mutta kuitenkin tasottui hyvin. Levitysongelmat taisi siis olla ennemminkin levittäjästä kiinni ja siitä, että turhan suurella määrällä lakkaa yritin sutia sitä kynsiini.

Kaiken kaikkiaan oon kyllä ollut supertyytyväinen A Englandin lakkoihin, yksikään omistamastani lakoista ei ole tuottanut pettymystä millään tavalla, toivottavasti taso jatkuu aina vaan yhtä hyvänä. :)jes, pilkahdus aurinkoa pimeyden keskellä!


Käytin / I used:
-1x OPI Nail Envy
-1x A England Dancing With Nureyev
-2x Seche Vite Super Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!