6.1.2014

OPI Pedal Faster Suzi! @ Holland Collection

Pedal Faster Suzi!:a yritin kotiuttaa itselleni jo silloin heti 2012, kun kokoelma ilmestyi. Lakka ei kuitenkaan ikinä saapunut luokse, vaan oli vaihtunut johonkin toiseen paljon tylsempään lakkaan. No, päätin unohtaa koko PFS:n, mutta silti se aina jostain syystä kummitteli monen nurkan takana.
Jouluostoksia tehdessäni NordicFeel:tä, huomasin  taas PFS:n kummittelevan sielä ja päätin, että kokeillaan nyt vielä kerran. Tällä kertaa lakka tuli oikeana kotiin asti ja hyvä niin.
Aivan täydellinen lakka duuniin, superkaunis, mutta silti tarpeeksi nude, ettei pienet lohkeilut heti näy kilometrin päähän :)

Mulla oli jo ennestään Holland kokoelmasta A Roll In The Hague, Dutch 'Ya Just Love OPI? ja Red Lights Ahead... Where?, joten tämä oli hyvä lisä kokoelmaan.

Pedal Faster Suzi! on hento vaaleanpunainen, joka on täynnä hopeisenvalkeaa shimmeriä. Täydellisen peittävyyden lakka toisi varmaan about 3-4 kerroksella, mutta olen ollut ihan tyytyväinen kahteen, vaikka smile linet näkyykin vielä. Levittyy kivasti, ei raidoitu vaaleille lakoille tyypilliseen tapaan ja pysyykin hyvänä 3 päivän ajan (duuniolosuhteissa).
Vaikka mulla on paljon vaaleanpunaisia lakkoja niin tälläinen yksilö puuttui vielä kokoelmista, eli ihan loistolisä ;)


Superkuivat ja hajalla olevat sormet, jotka on täynnä kisujen karvoja. Hyvät swatchit siis! :D

Käytin / I used:
-1x OPI Nail Envy
-2x OPI Pedal Faster Suzi!
-2x Seche Vite Super Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!