23.2.2014

Dubai part II

Jatketaas Dubai aiheisilla postauksilla taas.
Vierailtiin pariinkin otteeseen Madinat Jumeirah nimisessä paikassa, joka tituleerattiin nimellä "lomakeskus". Alue piti sisällään mm. modernin Soukin (eli basaarin), ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi alueella oli ainakin kaksi hotellia.
Madinat Jumeirah sijaitsee aivan rannan tuntumassa, Burj Al Arabin vieressä, noin 10min taximatkan päässä Mall of the Emirates:sta.

Itse tykästyin Madinat Jumeirahin alueeseen kovin. Sen pieniä ja vähän isompiakin hämyisiä kujia oli kiva tepastella ja aina löytyi nurkan takaa uusi käytävä. Myös tuulitornitalot olivat ihania :) Me vierailtiin kumpanankin kertana päivällä, mutta luulempa, että tää mesta olis ollut todella kaunis ja tunnelmallinen paikka myös illalla. Suosittelen ehdottomasti käymään, jos Dubaihin asti pääsee :)

Käytiin ekalla kerralla syömässä persialaisessa Anar ravintolassa, joka sijaitsi aivan veden äärellä ja näkymänä oli Burj Al Arab. Kuvittelin ruoan olevan kovinkin hyvää hintaansa nähden, mutta tuotti kyllä pettymyksen. Kahden ihmisen safkat plus juomat kuitenkin oli joku reilu 50€ ja ruoka oli mun mielestä vaan keskivertoa. Vähän harmitti, koska nurkan takana olisi ollut suosittu Japengo Café. No, näkymät olivat ainakin kauniit ja voin sanoa syöneeni persialaista ruokaa :D
Käytiin myös ekaa kertaa Cinnabonissa, koska oon pitkän aikaa halunnut maistaa heidän kuuluisia megajätti cinnamonrolls:ejaan ja ostettiinkin yksi pulla puoliksi. Saatiin bagiin mukaan haarukat ja veitset millä pulla olis pitänyt syödä... kertoo ehkä jotain kokoluokasta ja tahmaisuudesta haha. Älyttömän makea ja tahmainen uusi tuttavuus, enkä kyllä suosittele ottamaan sellaista jättiä yksinään syötäväksi, koska eihän kukaan hullu jaksa sellaista :P

Nyt kun matkasta on kulunut jo kuukausi (!!) on jo ikävä takaisin näitä kuvia katsellessa... Tai matkustuskaipuu nostaa taas päätään. 
Taidan antaa kuvien puhua puolestaan ja olla lisäämättä typeriä kuvatekstejä. Muistellaan ja fiilistellään tässä nyt itsekkin sit samalla reissua :) Kaikki kuvat siis Madinat Jumeirahin alueelta.

Bongasin upean pöydän jostain huonekaluliikkeestä Madinat Jumeirahissa ja olihan siitä otettava kuva, tietysti lasin läpi. Ehkä noi pallojalat ovat aavistuksen liikaa mutta toi pöytälevy on superhieno. Ehkä epäkäytännöllinen, mutta mitäs pienistä.

Nyt pitäis käydä vielä loput Dubai kuvat läpi ja lätkäistä tännekkin nähtäville. Toivottavasti jaksatte katsella näitä kilometrikuvapostauksia, ei niitä enään montaa tule :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!