12.2.2014

OPI Yoga-ta Get This Blue & Polka.com mani

Sillä aikaa kun Dubai postaukset odottaa tulemista, niin otetaas parit kynsikuvat alta pois taas.
Löysin tieni tossa muutama päivä sitten Instagramiin vihdoinkin (@ closetomemore). Kannattaa muuten seurailla sitä instaa, jos kiinnostaa, koska päivittelen sitä todennäköisesti useammin kuin blogia ja sinne päätyy paljon kuvia mitkä eivät tule koskaan tänne tulemaan. :)

Joka tapauksessa.. Instan löytymisen jälkeen on siellä haussa ollut paljon mm. kynsikuvia.  Muutamista oon saanut hieman inspistä ja tälläinen meni ensimmäisenä toteutukseen. Supersimppeli, mutta olipas tosi kivan näköiset mun mielestä :)

Kynsillä pari kerrosta ihanaa tummansinistä Yoga-ta Get This Blue:ta ja pikkasen efektinä Polka.com:n pinkin ja sinisen värisiä hexagon glittereitä. Lakkauspäivänä jopa paistoi hieman aurinko, joten kuvatkin ovat pitkästä aikaa suht hyvin onnistuneet. Ainoastaan takista kynsiin jääneet kissankarvat hieman haittasivat, mutta minkäs näille teet.

YGTB:ta olisi riittänyt yksisin kerros, mutta varmuudeksi laitoin kaksi. Nämä on näitä tasalaatuisia hyviä OPIn lakkoja, jotka levittyy kauniisti ilman yhtäkään ongelmaa. Tosin tällä kertaa lakka kesti tasan kaksi päivää kynsillä, koska duunissa nyt harvat lakat kestää pitkään. :/
Polka.com:n pois ottaminen oli taas kerran pelkkää tuskaa, jotenkin nämä isommat glitterit tarttuvat tiukemmin kiinni kynteen ja saa usein raaputella yksittäisiä irti erikseen. Argh, pitääkin tykätä glittereistä...Käytin / I used:
-2x OPI Nail Envy
-2x OPI Yoga-ta Get This Blue
-1x OPI Polka.com
-2x Poshé Super Fast Drying Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!