4.7.2013

Kaivarin Kanuunaa, Rullaa ja Tuuria.

Tällä viikolla on ollut jo paljon menoa ja meininkiä, enkä oo kerennyt tänne mitään päivitellä.

Tiistaina tehtiin FaerieS:n kanssa pieni reissu Stadiin, määränpäänä Kaivarin Kanuuna kirppis, koska kumpikaan ei ollut sielä aikaisemmin käynyt. Olihan ihan kiva sielä käydä ja joskus voi mennä ehkä toistekkin, mutta ei nyt ainakaan muodostunut mitenkään lempikirpuksi. Pöydät oli hassusti vähän siellä sun täällä, eikä paikassa ollut sinäänsä mitään loogista järjestystä. Itselleni tarttui mukaan vain pieni pussi kivihelmiä.
Kirppuilun jälkeen suunnattiin lounaalle Yrjönkadulle Nudgen tiloissa olevaan ravintola Rullaan.
Rullat oli hassuja kevätkäärylämäisiä patukoita, ilman friteerausta. Otettiin kumpikin neljän rullan setti ja sattumalta vielä kaikki samat maut :P Yllättäen rullista kasvisversio, missä oli tofua, pähkinöitä ja muistaakseni munakasta, oli ehdottomasti kaikista parhaimman makuista, niitä olisin voinnut enemmänkin syöpötellä. Neljän rullan settiin kuului myös salaatti, joka oli tosi hyvää. Joku chili-papaija-pähkinä juttu se oli, en muista tarkalleen.
Kaiken kaikkiaan kiva kokemus ja ehkä vielä joskus uudestaan. :) Ja kesäinen Stadi oli taas ihana, voi kuinka mä sielä viihdynkään.
Eilen olin koko päivän reissulla Tuurissa, Kyläkaupassa tietysti. Lähtö oli jo tooodella aikaisin aamulla, yök, koska ajomatkaa oli kuitenkin aika reilusti täältä. Matkoihin meni edestakas sellanen reilu 10h kaikkine pysähdyksineen, oli kyllä superpuuduttavaa. Shoppailulle oli vähän liian vähän aikaa paikan päällä ja meinas jo tulla pelko, että missataan bussi. Kaiken kaikkiaan kiva reissu, vaikkakin väsyttävä.

Mitään en mennyt sieltä ostamaan, mutta ihmeellisesti taas jotain tarttu kuitenkin matkaan. Mukaan kotiin kiikutin mm. tyynyjä, paistinpannun, shampoota, kynsilakkoja (ylläri), patakintaan, muistitikun, söpöjä muumikasseja ja kynsilakanpoistoainetta. Pitäähän nyt noitten takia lähteä tonne 350km päähän. :D No puolustukseksi, että Tefal:n paistinpannu oli vähä päälle 7€ ja Vallilan patakinnas 6€, eli oon täysin oikeutettu ostaa ne :P

Onneks toi mopo ei sentää lähteny samanlailla käsistä, kuin ensimmäisellä Tuurin shoppailureissulla aikoinaan. Meit oli kolme mimmiä reissussa ja oli siinä ja siinä, että mahduttiin ite autoon sisään ostosten joukkoon. :D Mun silloinen saalis tais olla joku 10 kassia kaikkea hiton turhaa roinaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!